SSC question paper PDF - 2014-2015 StudyChaCha

Go Back   2014-2015 StudyChaCha > StudyChaCha Discussion Forum > Exams




  #1  
Old April 24th, 2012, 03:47 PM
sanjeev kumar verma
Guest
 
Posts: n/a
Default SSC question paper PDF

Hi friends I would to like know that from where can I obtain model question paper for preparation of combined graduate level exam which conducted by SSC (staff selection commission)? Is there any website which provide combined graduate level exam paper in PGF mode from there can I download it in easily?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #2  
Old July 18th, 2012, 10:00 AM
Mausam
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

sir,
Pleasle send me ssc (L.D.D) Question papers
Reply With Quote Quick reply to this message
  #3  
Old July 18th, 2012, 10:03 AM
Mausam
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

sir,
Pleasle send me ssc (L.D.D) Question papers
send me this e-mailid-mausam.1989@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #4  
Old August 23rd, 2012, 08:01 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 1
Default Re: SSC question paper PDF

pls send me ssc LDC & DEO question papers,,,,my email id is.... rahuldayma76@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #5  
Old October 5th, 2012, 12:43 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default Re: SSC question paper PDF

Dear sir i want to sample paper of ssc ldc clerk. please send the sample Q. Paper on my email address.

please do needfull

Thanks & Regards
SANDEEP DIXIT
Reply With Quote Quick reply to this message
  #6  
Old October 11th, 2012, 02:17 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

pls send me ssc Higher Secondary Examination question papers,,,,my email id is....
anjalikri2009@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #7  
Old October 12th, 2012, 04:39 PM
arulmary
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

Dear sir i want to sample paper of ssc ldc clerk. please send the sample Q. Paper on my email address.

please do needfull
Reply With Quote Quick reply to this message
  #8  
Old October 15th, 2012, 09:22 PM
Junior Member
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Default Re: SSC question paper PDF

please I want one set of question papers for preparing SSC exam
Reply With Quote Quick reply to this message
  #9  
Old November 12th, 2012, 01:25 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

PLEASE SEND ME SSC QUESTIONS PAPER
Reply With Quote Quick reply to this message
  #10  
Old November 12th, 2012, 01:27 PM
SHAIK HABEEB
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

sir,
Pleasle send me ssc (L.D.D) Question papers
habeebshaik04@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #11  
Old December 2nd, 2012, 12:33 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

sir i want model question papers for 2013
Reply With Quote Quick reply to this message
  #12  
Old December 3rd, 2012, 10:05 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

i need the question paper of previous years
Reply With Quote Quick reply to this message
  #13  
Old December 20th, 2012, 02:38 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Question Re: Where is SSC question paper in PDF

Quote:
Originally Posted by sanjeev kumar verma View Post
Hi friends I would to like know that from where can I obtain model question paper for preparation of combined graduate level exam which conducted by SSC (staff selection commission)? Is there any website which provide combined graduate level exam paper in PGF mode from there can I download it in easily?
No Bakwas Sidhi Baat:- Question Paper Ka PDF Kanha Hai
Reply With Quote Quick reply to this message
  #14  
Old January 6th, 2013, 07:57 PM
rahul sharma 11
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

send me ssc-je exam papers mechanical my id-rafhians@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #15  
Old January 7th, 2013, 10:09 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Default Re: SSC question paper PDF

hi iiii friends please send me site to download mp psc question papers
Reply With Quote Quick reply to this message
  #16  
Old January 7th, 2013, 10:10 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2013
Posts: 2
Default Re: SSC question paper PDF

hi friends please send me site to download mp psc papers on ankit0903ec@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #17  
Old January 8th, 2013, 04:58 PM
ramana.sripadam@gmail.com
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

send 2 my mail ssc multitasking model papersa
Reply With Quote Quick reply to this message
  #18  
Old February 3rd, 2013, 08:10 PM
kumarrocky54@gmail.com
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

Please send me multitasking model paper
Reply With Quote Quick reply to this message
  #19  
Old February 8th, 2013, 06:34 PM
arun uniyal
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

Plz send me ssc jE exam question papers
arununiyal.2@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #20  
Old February 13th, 2013, 08:17 AM
Amit Raghav
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

please send me ssc question paper
Reply With Quote Quick reply to this message
  #21  
Old February 20th, 2013, 01:38 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

sir i want model question papers for 2013
Reply With Quote Quick reply to this message
  #22  
Old February 20th, 2013, 08:56 PM
RAMSEENA
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

Sir, could u plz send me some sslc question papers?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #23  
Old February 26th, 2013, 12:47 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Unhappy Re: SSC question paper PDF

Where is SSC question paper in PDF
Reply With Quote Quick reply to this message
  #24  
Old March 13th, 2013, 03:10 PM
nirod sena
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

send me ssc-je exam papers electrical my id nirod.1111@gmail.com
plzzzzzzzz
Reply With Quote Quick reply to this message
  #25  
Old March 16th, 2013, 01:11 PM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

sir please send me ssc multi tasiking previous 3-5 year question paper to my mail id shabinasabeer@gmail.com.
pls sir its urgent
Reply With Quote Quick reply to this message
  #26  
Old June 1st, 2013, 12:51 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

Quote:
Originally Posted by Unregistered View Post
PLEASE SEND ME SSC QUESTIONS PAPER
if u hav received plz forward me too.......to gunveen_singh@ymail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
  #27  
Old August 18th, 2013, 04:57 PM
Junior Member
 
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Default Re: SSC question paper PDF

plz send SSC Model Papers in 2013
Reply With Quote Quick reply to this message
  #28  
Old January 29th, 2014, 07:23 PM
AJAY BANSAL
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

SIR PLEASE SEND ME SSC JE CIVIL ENGG. PREVIOUS YEAR QUESTION PAPER AJAYBANSAL948@GMAIL.COM
Reply With Quote Quick reply to this message
  #29  
Old January 30th, 2014, 09:32 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Default Re: SSC question paper PDF

sir,
Pleasle send me ssc (L.D.D) Question papers
send me this e-mailid-bharatpatel00366@gmail.com

Thank you !
Reply With Quote Quick reply to this message
  #30  
Old January 30th, 2014, 09:34 PM
Junior Member
 
Join Date: Jan 2014
Posts: 2
Default Re: SSC question paper PDF

sir,
Pleasle send me ssc (L.D.D) Question papers
send me this e-mailid- bharatpatel00366@gmail.com

Thank You !
Reply With Quote Quick reply to this message
  #31  
Old March 4th, 2014, 09:07 AM
Unregistered
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: SSC question paper PDF

Will you please provide the question paper of Delhi Police Sub Inspector exam conducted by SSC?
Reply With Quote Quick reply to this message
  #32  
Old March 4th, 2014, 09:13 AM
Sashwat's Avatar
Super Moderator
 
Join Date: Jun 2011
Posts: 20,860
Default Re: SSC question paper PDF

As you are looking for the question paper of Delhi Police Sub Inspector exam conducted by SSC , here i am providing the list of few questions.

GENERAL
AWARENESS

1. ‘India Today’ is—
(A) A staggering mass of problems
(B) Former British India minus Pakistan and Bangladesh
(C) A News magazine mainly devoted to current affairs
(D) The Union of India, a member of
United Nations
Ans : (C)
2. The book ‘It was Five Past Midnight’ is on—
(A) Bhuj Earthquake
(B) Orissa Floods
(C) Andhra Cyclone
(D) Bhopal Gas Tragedy
Ans : (D)
3. Teen Bigha Corridor links—
(A) India and Pakistan
(B) India and China
(C) Bangladesh and Pakistan
(D) Bangladesh and India
Ans : (D)
4. What is the field in which outstanding work may be recognized with the award of
Pulitzer Prize?
(A) Science and Technology
(B) Literature and Journalism
(C) International Understanding
(D) Environmental Studies
Ans : (B)
5. Vijay Stambha at Chittor was built by—
(A) Maharana Pratap
(B) Rana Sangram Singh
(C) Rana Kumbha
(D) Rana Ratan Singh
Ans : (C)

6. The device used to change the speed of an electric fan is—
(A) Amplifier
(B) Regulator
(C) Switch
(D) Rectifier
Ans : (B)

7. Namdhapa National Park is in—
(A) Mizoram
(B) Manipur
(C) Tripura
(D) Arunachal Pradesh
Ans : (D)
8. Which scripture was called his ‘mother’ by Gandhiji ?
(A) Ramayana
(B) The New Testament
(C) Bhagwat Gita
(D) The Holy Quran
Ans : (C)
9. On which of the following rivers is the Tehri Hydropower Complex located ?
(A) Alaknanda
(B) Mandakini
(C) Dhauli Ganga
(D) Bhagirathi
Ans : (D)
10. Nobel Prize winning Indian Amartya Sen is known for his work in which area ?
(A) Physics
(B) Environmental Protection
(C) Chemistry
(D) Economics
Ans : (D)
11. Who has been crowned Miss Universe, 2008 ?
(A) Miss Japan
(B) Miss Venezuela
(C) Miss Philippines
(D) Miss Malaysia
Ans : (B)
12. Wholesale price based inflation rate in India reached its highest level
in 13 years on 27th July, 2008. It was—
(A) 11•75 per cent
(B) 11•85 per cent
(C) 12•00 per cent
(D) 12•05 per cent
Ans : (D)
13. The French Open, 2009 Men’s Singles was won by— Page 3

(A) Roger Federer
(B) Rafael Nadal
(C) Bob Bryan
(D) Katarina Srebotnik
Ans : (A)

14. The venue of the Energy Summit, 2008 was—
(A) Jeddah
(B) Tehran
(C) Riyadh
(D) Tripoli
Ans : (A)
15. CTBT stands for—
(A) Continued Test Ban Treaty
(B) Continued Test Based Treatments
(C) Comprehensive Test Ban Treaty
(D) Commercial Test Based Tariff
Ans : (C)
16. Asia Cup, 2008 final was played between—
(A) India and Sri Lanka
(B) Pakistan and India
(C) Sri Lanka and Pakistan
(D) Bangladesh and India
Ans : (A)
17. For which one of the following, M. S. Dhoni was chosen for the year 2007 ?
(A) Arjun Award
(B) Dronacharya Award
(C) Rajiv Gandhi Khel Ratna Award
(D) None of the above
Ans : (C)
18. Full form of MCA is—
(A) Ministry of Company Affairs
(B) Master of Computer Application
(C) Member Chartered Accountant
(D) Master of Commerce and Arts
Ans : (B)
19. China has hosted the—
(A) XXIX Olympic Games
(B) XXVIII Olympic Games
(C) XXVII Olympic Games
(D) XXX Olympic Games
Ans : (A)
20. Rashtrapati Bhawan was designed by— Page 5

(A) Edward Stone
(B) Le Corbusier
(C) Edwin Lutyens
(D) Tarun Dutt
Ans : (C)

21. ‘The Quit India Movement’ was launched in 1942 in the month of—
(A) January
(B) March
(C) August
(D) December
Ans : (C)
22. Match the following—
Column-I
(A) Keshab Sen
(b) Dayanand Saraswati
(c) Atmaram Pandurang
(d) Syed Ahmad Khan
Column-II
1. Prarthana Samaj
2. Brahmo Samaj
3. Aligarh Movement
4. Arya Samaj
(A) (b) (c) (d)
(A) 4 1 3 2
(B) 1 4 2 3
(C) 2 4 1 3
(D) 3 2 4 1
Ans : (C)
23. Who was the first English President of the Indian National Congress ?
(A) George Yule
(B) William Wedderburn
(C) A. O. Hume
(D) Henry Cotton
Ans : (A)
24. Which one of the following personalities is known as ‘Grand Old Man of India’ ?
(A) Bal Gangadhar Tilak
(B) Dadabhai Naoroji
(C) Motilal Nehru
(D) Lala Lajpat Rai
Ans : (B)
25. Who wrote Akbarnama ?
(A) Akbar
(B) Birbal
(C) Abul Fazal
(D) Bhagavan Das
Ans : (C)
26. The pledge for ‘Poorna Swaraj’ was taken at the Congress Session of—
(A) Calcutta
(B) Lahore
(C) Allahabad
(D) Madras
Ans : (B)
27. When was the Panchayati Raj System introduced in India ?
(A) 1950 A.D.
(B) 1945 A.D.
(C) 1959 A.D.
(D) 1962 A.D.
Ans : (C)
28. Who held the office of the Vice-President of India for two consecutive terms ?
(A) Dr. S. Radhakrishnan
(B) Mr. R. Venkataraman
(C) Dr. Shankar Dayal Sharma
(D) Mr. V. V. Giri
Ans : (A)
29. Which Amendment of the Indian Constitution inserted the two
words—‘Socialist’ and ‘Secular’ in the Preamble ?
(A) 28th
(B) 40th
(C) 42nd
(D) 52nd
Ans : (C)
30. When there is a vacancy in the office of the President and the Vice
President at the same time, the office is held temporarily by—
(A) A person nominated by both the Houses of Parliament
(B) The Speaker of Lok Sabha
(C) The Deputy Chairman of Rajya Sabha
(D) The Chief Justice of India
Ans : (D)
31. The Constitution of India came into force on—
(A) 26 January, 1950
(B) 26 January, 1952
(C) 15 August, 1948
(D) 26 November, 1949
Ans : (A)
32. Who was the first Woman Governor of a State in free India from out of the
following ?
(A) Mrs. Sarojini Naidu
(B) Mrs. Sucheta Kriplani
(C) Mrs. Indira Gandhi
(D) Mrs. Vijay Laxmi Pandit
Ans : (A)
33. The Parliamentary Committee which scrutinises the report of the
Comptroller and Auditor General of India is—
(A) Estimates Committee
(B) Select Committee
(C) Public Accounts Committee
(D) None of these
Ans : (C)
34. Fog is an example of—
(A) Gas dispersed in gas
(B) Liquid dispersed in gas
(C) Solid dispersed in gas
(D) Solid dispersed in liquid
Ans : (B)
35. Which from the following is a landlocked sea ?
(A) Timor Sea
(B) Arafura Sea
(C) Greenland Sea
(D) Aral Sea
Ans : (D)
36. Match the following—
Sea Ports
(A) Bhatkal
(b) Alleppey
(c) Kakinada
(d) Tuticorin
States
1. Kerala
2. Tamil Nadu
3. Karnataka
4. Andhra Pradesh
(A) (b) (c) (d)
(A) 1 3 4 2
(B) 4 3 2 1
(C) 3 1 4 2
(D) 2 4 1 3
Ans : (C)
37. Which one of the following represent the lines joining the places of equal rainfall ?
(A) Isohypses
(B) Isohalines
(C) Isobars Page 11

(D) Isohyets
Ans : (D)
38. Equator represents—
(A) Line joining North and South poles

(B) Imaginary line passing round the Earth midway between North & South poles
(C) A belt (ring) around the planet Saturn
(D) Axis of rotation of Earth
Ans : (B)
39. Global warming is expected to result in—
(A) Increase in level of sea
(B) Change in crop pattern
(C) Change in coast line
(D) All of the above
Ans : (D)
40. Earth Summit (Save Earth) was sponsored by—
(A) UNESCO
(B) UNCED
(C) WHO
(D) UNICEF
Ans : (B)
41. If two commodities are complements, then their cross-price elasticity is—
(A) Zero
(B) Positive
(C) Negative
(D) Imaginary number
Ans : (C)
42. Opportunity cost of production of a commodity is—
(A) The cost that the firm could have incurred when a different technique was adopted
(B) The cost that the firm could have incurred under a different method of production
(C) The actual cost incurred
(D) The next best alternative output sacrificed
Ans : (D)
43. Surplus earned by a factor other than land in the short period is referred to as—
(A) Economic rent
(B) Net rent
(C) Quasi-rent
(D) Super-normal rent
Ans : (C)
44. Who is the Ex-officio Chairman of the Planning Commission ?
(A) Minister for Planning & Development
(B) Finance Minister
(C) Prime Minister Page 13

(D) Minister for Rural & Community
Development Ans : (C)
45. Which from the following is not true when the interest rate in the economy goes
up ?
(A) Savings increases

(B) Lending decreases
(C) Cost of production increases
(D) Return on capital increases
Ans : (D)
46. Which one of the following is not a method of measurement of National Income ?
(A) Value Added Method
(B) Income Method
(C) Investment Method
(D) Expenditure Method
Ans : (C)
47. Labour Intensive Technique would get chosen in a—
(A) Labour Surplus Economy
(B) Capital Surplus Economy
(C) Developed Economy
(D) Developing Economy
Ans : (A)
48. Which one of the following would not constitute an economic activity ?
(A) A teacher teaching students in his class
(B) A teacher teaching students under Sarva Shiksha Abhiyan
(C) A teacher teaching his own daughter at home
(D) A teacher providing consultancy services
from his residence Ans : (C)
49. The Finance Commission—
(A) Draws up Five Year Plans
(B) Formulates Monetary Policy
(C) Recommends pay revision of Central Government Employees
(D) Adjudicates on the sharing of resources between
Centre and the States Ans : (D)
50. Net National Product of a country is—
(A) GDP minus depreciation allowances
(B) GDP plus net income from abroad
(C) GNP minus net income from abroad
(D) GNP minus depreciation allowances
Ans : (D)
51. Jaundice is caused due to the infection of—
(A) Brain
(B) Liver
(C) Kidney
(D) Spleen
Ans : (B)
52. The average heart beat rate per minute in a normal person is—
(A) 82
(B) 92
(C) 72
(D) 98
Ans : (C)
53. EEG records the activity of—
(A) Heart
(B) Lungs
(C) Brain
(D) Muscles
Ans : (C)
54. The colour of cow’s milk is slight yellow due to the presence of—
(A) Xanthophyll
(B) Riboflavin
(C) Ribulose
(D) Carotene
Ans : (D)
55. Which one of these is a communicat disease ?
(A) Diabetes
(B) Diphtheria
(C) Arthritis
(D) Cancer
Ans : (B)
56. The concertration of which of following decreases in anaemia ?
(A) Haemoglobin
(B) Collagen
(C) Hyoglobin
(D) Myosin
Ans : (A)
57. Which of the following diseases usually spreads through air ?
(A) Plague
(B) Typhoid
(C) Tuberculosis
(D) Cholera
Ans : (A)
58. Cereals are a rich source of—
(A) Starch
(B) Glucose
(C) Fructose
(D) Maltose
Ans : (A)
59. Aspirin is common name of—
(A) Salicylic Acid

(B) Salicylate
(C) Methyl Salicylate
(D) Acetyl Salicylic Acid
Ans : (D)
60. Small Pox is caused by—
(A) Rubeola Virus
(B) Variola Virus
(C) Varicella
(D) Myxovirus
Ans : (B)
61. Carbon monoxide is an inflammable gas. Which one of the following is also
inflammable ?
(A) Helium
(B) Nitrogen
(C) Oxygen
(D) Hydrogen
Ans : (D)
62. Aerobic respiration process requires—
(A) Heat
(B) Water
(C) Oxygen
(D) Sunlight
Ans : (C)
63. Which one of the following metals does not react with water to produce
Hydrogen ?
(A) Potassium
(B) Cadmium
(C) Sodium
(D) Lithium
Ans : (B)
64. Ozone consists of—
(A) Oxygen only
(B) Oxygen and Nitrogen
(C) Hydrogen and Carbon
(D) Oxygen and Carbon
Ans : (A)
65. Which of the following liquids has the least density ?
(A) Fresh water
(B) Salt water
(C) Petrol
(D) Mercury
Ans : (C)
66. Which of the following principle is used to produce ‘low-temperatures’ ?
(A) Super conductivity

(B) Joule-Kelvin effect
(C) Thermo-electric effect
(D) Adiabatic demagnetization
Ans : (D)
67. A photo-electric cell converts—
(A) Mechanical energy to electric energy
(B) Heat energy to mechanical energy
(C) Light energy to chemical energy
(D) Light energy to electrical energy
Ans : (D)
68. Two stones of different masses are dropped simultaneously from the top of a
building—
(A) Smaller stone reaches the ground earlier
(B) Larger stone reaches the ground earlier
(C) Both the stones reach the ground at the same time
(D) Depends on the composition of the stone
Ans : (C)
69. Pulsars are—
(A) Stars moving towards the Earth
(B) Stars moving away from Earth
(C) Rapidly spinning stars
(D) High temperature stars
Ans : (C)
70. Biggest planet of solar system is—
(A) Earth
(B) Mars
(C) Saturn
(D) Jupiter
Ans : (D)
71. The ‘National School of Drama’ is situated in which of the following cities ?
(A) Mumbai
(B) New Delhi
(C) Bhopal
(D) Kolkata
Ans : (B)
72. When was our National Anthem first sung and where ?
(A) 24th January, 1950 in Allahabad
(B) 24th January, 1950 in Delhi Page 21

(C) 26th December, 1942 in Calcutta
(D) 27th December, 1911 in Calcutta
Ans : (D)
73. The ozone hole that has been detected lies in the atmosphere above—
(A) Arctic Ocean

(B) Antarctica
(C) India
(D) Alaska
Ans : (B)
74. Brain drain—
(A) Is a disease
(B) Refers to dropouts from educational and technical institutions
(C) Is fruitless expenditure of scientific and industrial research
(D) Refers to emigration of skilled persons
Ans : (D)
75. How many spokes are there in the Dharma Chakra of the National Flag ?
(A) 22
(B) 24
(C) 18
(D) 14
Ans : (B)
__________________
Answered By StudyChaCha

Request
: Support us by liking us on facebook (please click the LIKE button in the Facebook box below, you should be logged in at Facebook to do so)
Reply With Quote Quick reply to this message
  #33  
Old March 4th, 2014, 09:37 AM
Shubham Dhivar
Guest
 
Posts: n/a
Post SSC question paper PDF

Hiii Sir I want SSC question paper set
Please sent on my email id-dhivarshubham7@gmail.com
Reply With Quote Quick reply to this message
Other Discussions related to this topic
Thread
SMU Question Paper BSC IT
previous question paper, model paper, aptitude test of assistant loco pilot RRB?
CET question paper SET
RRB Question Paper Model Paper
NID Question Paper PG
Question Paper
SSC UDC question paper
UGC NET Computer Science Paper III and II Question Paper
Question Paper for VAO
Question Paper for FCI MT
Question Paper for MHT CET (PCM)
MAT Question Paper
Question paper for VAO
BBA Question Paper for SMU
MP PET Paper Question Paper
PTU Question Paper of BCA
CDS Question Paper of
NDA Question Paper PDF
PTU Question Paper for BBA









































Have a Facebook Account? Ask your Question Here



Reply


Share this on...

Reply to this Question / Ask Another Question
Your Name: Click here to log in

Message:
Options

Forum Jump


All times are GMT +6.5. The time now is 05:57 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0 PL2

1 2 3 4 5 6 7 8 9